avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 356 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Decont cheltuieli concediu de odihna din an precedent ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Decont cheltuieli concediu de odihna din an precedent in an curent

Firma la care lucrez, deconteaza cheltuieli de vacanta anual in limita unei anumite sume, indiferent de valoarea cheltuielior de cazare si masa - dovedite prin factura fiscala din perioada concediului de odihna.
In cazul in care in anul trecut - 2024 nu am beneficiat de aceasta suma ( nu am depus factura din perioada concediului de odihna cu cheltuielile de cazare si masa), pot beneficia si de suma aferenta concediului anului trecut - in anul 2025 - in baza facturii fiscale de cazare si masa din perioada concediului de odihna ( pe langa suma acordata in anul 2025)?
Firma este cu actionariat integral privat.
Va multumesc.
Ultima modificare: Luni, 30 Iunie 2025
Surub, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 01:21, 1 Iulie 2025
Nu avem de unde sa stim noi care este procedura de decont la nivelul angajatorului dvs.. ar trebui sa verificati in procedura respectiva . Acolo gasiti prevederile referitoare la termneul de depunere a decontului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Un salariat isi efectuaza concediul de odihna in strainatate ... ani_burian ani_burian Un salariat isi efectuaza concediul de odihna in strainatate la rude (fiica) si prezinta la intoarcerea din concediu doar documente justificative pentru ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, cf. oug 156/2024 "voucherele de vacanță emise în ... hirjan hirjan buna ziua, cf. oug 156/2024 \"voucherele de vacanță emise în cursul anului 2025 se utilizează pentru plata a cel mult 50% din contravaloarea pachetelor de ... (vezi toată discuția)
Sunt angajata mapn de o luna si am inteles de la colegi ca se ... Ana-maria11 Ana-maria11 Sunt angajata mapn de o luna si am inteles de la colegi ca se deconteaza contravaloarea cazarii in limita a 1450 lei. Ideea este ca fiind angajata practic de ... (vezi toată discuția)