avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 343 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Firma trebuia declarata platitoare de Tva
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Firma trebuia declarata platitoare de Tva

Buna ziua,daca o firma trebuia declarata platitoare de Tva din dec.2023 si nu a fost,ce trebuie facut?Se depunde D700 cu dec.2023 ?Ce se intampla cu facturile emise fara Tva de atunci pana in prezent?
Ultima modificare: Marți, 1 Iulie 2025
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Trebuie sa modific d100 pe iunie ionela11 ionela11 Buna ziua, Trebuie sa modific D100 pe iunie cu impozitul micro declarata deja pana pe 15.07....Ce pot face...e tarziu sa modific declaratia 100 prin ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am doua situatii si nu stiu cum sa procedez astfel: ... ionela11 ionela11 Buna ziua, Am doua situatii si nu stiu cum sa procedez astfel: astazi 25.01.2023 este termenul la D700 stiu. Firma a depasit 100000 euro Cifra de afaceri ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, de curand am deschis o firma de consultanta auto. ... CiobanuCristian2303 CiobanuCristian2303 Buna ziua, de curand am deschis o firma de consultanta auto. Eu trebuie sa platesc TVA ul intracomunitar, chiar daca eu \"vand\" serviciul de consultanta? (vezi toată discuția)