avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 765 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua, dacă doresc sa iau de la dezvoltator un ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua, dacă doresc sa iau de la dezvoltator un imobil, ...

Bună ziua, dacă doresc sa iau de la dezvoltator un imobil, care valorează 35000 euro, și preiau de la 20000 euro fiind 200 e lunar, înseamnă că mai plătesc eu și 15000 euro? Sau doar de unde a rămas achit contravaloarea a 20000 euro în rate?
Cel mai recent răspuns: Etsy123 , utilizator 03:07, 2 Iulie 2025
Cum adica sa cumparati un imobil de 35.000 euro doar cu 20.000 ? De unde v-a venit ideea asta ? Aveti mare grija sa nu fie vreo teapa , ati facut vreun antecontract cu dezvoltatorul in care exista ceva clauze in acest sens sau va bazati pe niste vorbe goale fara nici o valoare ??? Mergeti mai bine la un avocat si vedeti care este realitatea inainte sa fie prea tarziu .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Antecontract vânzare-cumpărare casă fără acte Miha55 Miha55 Buna seara! Doresc sa achizitionez un imobil (o casa), insa proprietarul a spus ca, pentru a-l finisa (el fiind deja construit aproape la cheie), mai are ... (vezi toată discuția)
Carte tehnica a constructiei bogdanmr bogdanmr M-am inteles un dezvoltator imobiliar sa cumpar un imobil - apartament dintr-un duplex, incheind in acest sens un antecontract de vanzare cumparare prin ... (vezi toată discuția)
Anunț imobiliar înșelător. aș putea obliga agentul imobiliar să facă modificări la imobil pe cheltuiala sa? andrei6200 andrei6200 Un agent imobiliar mi-a prezentat un imobil care mi-a placut, si pentru care am semnat ulterior un antecontract de vanzare-cumparare. Anuntul imobiliar al ... (vezi toată discuția)