avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 587 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cablu canal drum servitute
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cablu canal drum servitute

Am cumpărat de curand un duplex unde am cota parte si din drumul de acces(acesta este drum de servitute). Din pacate cablul de net nu a fost tras. Cei de la digi ne-au zis sa tragem noi, sa sapam la 3cm. Zis si facut, ne-am apucat sa sapam, si a venit un

(completați, ați postat textul în câmpul destinat titlului)
Ultima modificare: Miercuri, 2 Iulie 2025
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Pufalone , utilizator 12:36, 2 Iulie 2025
De curand am achiziţionat o casa la care am si cota parte din drum, acesta fiind drum de servitute. Dezvoltatorul nu a tras cablul de net sau canal pentru acesta, asa ca aceasta îndatorare mi-a ramas mie. Am sunat la Digi am discutat cu acestia si a ramas sa trag eu un canal-cablu (oferit de ei) la o adancime de 3cm. Zis si facut, am vb cu vecina prin fata careia trece cablul, a zis ca e ok, ne-am apucat sa sapam dupa care vine un altul si ne zice ca tre sa sapam la 50cm adancime altfel sa nu sapam? Acum intrebarea mea este urmatoarea, eu am vreo obligatie sa trag acest canal cablu la 50cm? Cei de la digi nu trag ei deoarece este drum de servitute/privat.

Pufalone a scris:

Am cumpărat de curand un duplex unde am cota parte si din drumul de acces(acesta este drum de servitute). Din pacate cablul de net nu a fost tras. Cei de la digi ne-au zis sa tragem noi, sa sapam la 3cm. Zis si facut, ne-am apucat sa sapam, si a venit un

(completați, ați postat textul în câmpul destinat titlului)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sapatura pentru bransare electicitate ralu.fox ralu.fox buna seara, va rog frumos, am si eu nevoie de ajutor pentru a intelege mai bine ce drepturi si obligatii am ca nou proprietar de casa pe pamant. Am ... (vezi toată discuția)
Problema racordare energie elec Georg3_bus Georg3_bus Buna ziua ! Detin o casa in care locuim de 2 ani dar nu este racordata oficial la energie elec. Am inceput demersurile pt racordare insa pe certificatul de ... (vezi toată discuția)
Acord de la vecini pentru functionare firmă la bloc Codefish Codefish Bună ziua, Dețin o firmă al cărei sediu social se află în locația x. Eu locuiesc în locația y și prin natura meseriei lucrez mai mult de acasă, ... (vezi toată discuția)