avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1262 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua, eu am un PFA si platesc lunar 1200 ron ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua, eu am un PFA si platesc lunar 1200 ron pentru taxe ...

Buna ziua, eu am un PFA si platesc lunar 1200 ron pentru taxe de scolarizare copil 7 ani, intrebarea mea este daca acesti bani se deduc de la plata impozitului? Multumesc frumos!

Alte discuții în legătură

Traducator in perioada concediului de crestere copil vertrad2 vertrad2 Buna ziua! Exista vreo baza legala sa-ti poti continua activitatea de traducator in timpul celor 2 ani de crestere copil? Sunt angajata a unei firme in ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli deductibile pfa - credit auto SC FS ENGINEERING & CONSULTING PROJECT SC FS ENGINEERING & CONSULTING PROJECT Buna ziua, Tocmai mi-am infiintat un PFA cu domeniul principal de activitate 7112, fiind inginer constructor. In anul 2008 am luat un credit auto pe 7 ani, ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie cic eionela eionela Buna ziua In momentul de fata sunt in CIC (pentru care am optat 2 ani) pana la data de20.10.2013 si sunt insarcinata din nou, urmand sa nasc la sfarsitul ... (vezi toată discuția)