avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună seara. În urma unei operații mama mea a luat ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună seara. În urma unei operații mama mea a luat bacteria ...

Bună seara. În urma unei operați mama mea a luat bacteria Staphylococcus epidermidis și după 6 săptămâni de antibiotic cu Linezolid tot are durere provocate de acea bacteria . Ce ma îndrumați sa fac?

Alte discuții în legătură

Actiune in instanta malpraxis Davidbia Davidbia Buna ziua Friedmann Bianca ma numesc am o problema legata de o operatie de cezariana in urma cu 4 ani am nascut la un spital de stat in urma operatiei la 4 ... (vezi toată discuția)
Unde trebuie sa reclam un doctor? - caz grav de malpraxis Edyemy Edyemy Buna ziua am o problema si nu stiu cum ar trebuie sa procedez .in urma cu aproape doua luni am rămas însărcinată primul lucru care lam facut mam sus la un ... (vezi toată discuția)
Malpraxis? enycike enycike Buna...mama mea a murit acum 2 saptamani. Joi a inceput sa aiba febra, greturi. Vineri s-a simtit la fel iar sambata a inceput sa o doara burta foarte tare. ... (vezi toată discuția)