avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 190 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... malpraxis?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

malpraxis?

Buna...mama mea a murit acum 2 saptamani. Joi a inceput sa aiba febra, greturi. Vineri s-a simtit la fel iar sambata a inceput sa o doara burta foarte tare. Seara nu a mai putut suporta durerea si s-a decis sa cheme o ambulanta. Ajunsa la spital i-au facut niste analize, dar nu au putut sa isi dea seama care era cauza. I-au administrat doar niste medicamente pentru dureri si febra. Duminica toata ziua a a vut dureri insuportabile, febra si nimeni nu o baga in seama. I-au mai facut niste analize, tot nu a iesit nimic. La insistentele tatalui meu si a surorii mamei mele, duminica seara au operat-o. Operatia a durat 3 ore, a decurs destul de bine, dupa spusele medicilor. Trebuie sa precizez ca mama mea avea chist ovarian. Dupa operatie medicul chirurg si domnul ginecolog au spus ca, chistul ovarian i s-a infectat, iar infecta s-a raspandit in organism. Luni dimineata a facut stop cardio-respirator, dupa care a fost conectate la aparate. Marti dimineata a facut al doilea stop cardio-respirator si a incetat din viata. Intebarea mea este daca putea fi salvata daca i se administra antibiotic de sambata seara? cum de nu a iesit infectia in analize. as vrea sa dau in judecata spitatul, ce sanse credeti ca sa avea sa castig? multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: enycike , utilizator 22:29, 20 Iunie 2012
cazurile de malpraxis sunt foarte complexe si costisitoare. daca doriti o opinie avizata trebuie sa mergeti la un avocat ptr a va oferi o solutie legala.

din experienta persoanal va pot spune ca un avocat nu poate gestiona un asemenea caz fara un suport de specialitate, adica un medic care sa ajute avocatul in labirintul procedurilor medicale si ale termenilor medicali, inclusiv in ceea ce priveste identificarea erorilor medicale.
In plus, in momentul in care veti chema in judecata un medic si spitalul unde lucra (ca si comitent) veti avea nevoie de bani ptr taxele legale, expertize, onorariu echipa avocat/medic.

asta daca doriti sa aveti o buna aparare si sanse sa cistigati dosarul. sper ca nu va imaginati ca un avocat poate cunoaste medicina la fel de bine ca un medic si sa identifice erori medicale

multumesc pentru raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Malpraxis arabella2112 arabella2112 Am 31 ani si am fost internata pentru \"tumora pelvina dura\" care se presupunea a fi fibrom si in timpul investigatiilor medicale din spital s/a descoperit ... (vezi toată discuția)
Drepturile pacientului care se prezinta la upu guiualina guiualina Buna ziua! Unde as putea gasi niste prevederi legale, niste norme, legate de drepturile pe care le are un pacient care se prezinta la o Unitate de Primiri ... (vezi toată discuția)
Problema medicala jingoi jingoi Buna ziua,am nevoie de un raspuns referitor la urmatoarea problema.In data de 1 februarie 2012,am transportat-o pe mama la spitaul de urgenta,deoarece se ... (vezi toată discuția)