avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1186 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, Daca am un salariat care a lucrat 2:30, se ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, Daca am un salariat care a lucrat 2:30, se rotunjeste ...

Buna ziua,
Daca am un salariat care a lucrat 2:30, se rotunjeste in favoarea angajatului la 3 ore?

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:50, 2 Iulie 2025
Nu avem astfel de situatii reglementate prin lege ..totul este lasat la optiunea angajatorului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna psorinp psorinp O situatie de angajare in data de 12 noiembrie, cate zile de concediu de odihna revin angajatului pentru anul respectiv ?? (vezi toată discuția)
Trunchiere zilnica a programului de munca Lucian Augustin Lucian Augustin Buna ziua. Sunt reprezentant al salariatilor si ma confrunt cu o problema pentru care nu gasesc raspuns. Angajatorul a adoptat urmatoarea regula in ceea ce ... (vezi toată discuția)
Spor de noapte job part time Sandra Ionescu Sandra Ionescu Buna ziua, In cazul in care un job part time care se desfășoară de 3 ori pe săptămâna a câte 6 ore adica 18 h/ săptămânal programul fiind cuprins in ... (vezi toată discuția)