avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 364 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Bună ziua. Dacă intr-un proces, am avut calitatea de ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Bună ziua. Dacă intr-un proces, am avut calitatea de intervenient- ...

Bună ziua. Dacă intr-un proces, am avut calitatea de intervenient- succesibil, iar reclamanta, conform sentinței definitive, beneficiază de restituirea unor sume de bani, eu, în calitatea mai sus menționată, pot beneficia de o parte din această sumă ?
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 22:12, 2 Iulie 2025
Nu este foarte clar ce ati scris. Vedeti ce scrie in hotarare? Sunteti succesor al uneia din parti sau intervenient ca sunt lucruri distincte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce inseamna intervenient? ContSters98245 ContSters98245 In urma cu ceva luni am avut un accident rutier in care cealata parte a fost constatata ca fiind vinovata. Vinovatul nu a vrut atunci sa imi dea copia dupa ... (vezi toată discuția)
Intervenient fortat intr un proces intre doua firme de asigurare MGeorge MGeorge mai zilele trecute am primit o hotatrare judecatoreasca care suna cam asa : admite cererea reclamantei ASIGURAREA ROMANEASCA cu sediul in ........... , ... (vezi toată discuția)
Ce inseamna intervenient? amzulescucatalin amzulescucatalin Am primit acum 2 zile o citatie prin care sunt chemat in instanta in calitate de INTERVENIENT FORTAT(nush ce e asta)..Acum 1 an jumate am avut un accident fara ... (vezi toată discuția)