Bună ziua, vecinul meu a ridicat o hală metalica, în jur de 120m pătrați, chiar în spatele casei mele, distanță de 1 metru. Are de gând sa își depoziteze mașinile agricole acolo. Pot sa ma adresez cuiva? Ma poluează fonic și fizic prin gazele care le emite, în plus nu cred ca are nici autorizatie de construire. Mulțumesc pt eventualele răspunsuri
Puteti sesiza in scris, cu nr. de inregistrare/ data, primaria (pentru autorizatie), DJSP (pentru disconfortul creat de zgomot si gaze de esapamant) si Agentia teritoriala de mediu pentru poluare fonica si cu gaze de esapament.
Va mulțumesc pentru răspuns, puteți va rog sa mi dati un link pentru un exemplu de sesizare? Mulțumesc
POPA GHEORGHE a scris:
Puteti sesiza in scris, cu nr. de inregistrare/ data, primaria (pentru autorizatie), DJSP (pentru disconfortul creat de zgomot si gaze de esapamant) si Agentia teritoriala de mediu pentru poluare fonica si cu gaze de esapament.
Nu exista un anume exemplu pentru sesizare. Explicati pe scurt care este problema dvs. dupa ce va identificati si scrieti adesa dvs. Nu uitati, sa semnati sesizarea.