avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1311 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Un sofer tir a circulat aproape o luna fara ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Un sofer tir a circulat aproape o luna fara rovinieta.Ce este de facut?

Un sofer tir a circulat aproape o luna fara rovinieta.Ce am de facut?
multumesc
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 02:16, 4 Iulie 2025
In ce calitate întrebați ?
Va trebui plătită o amendă.
coordonez activitatea la o firma de transporturi ( Din graba in loc sa ii iau pe o luna am luat pe o zi,apoi nu am mai verificat.Mentionez ca in 25 de ani in aceasta activitate nu mi s-a mai intamplat niciodata)
Daca a fost oprit de politie si s-a intocmit PV de contraventie, vina va apartine si cel mai probabil, angajatorul, dupa ce plateste amenda, va recupera banii de la dvs.
nu a fost oprit si nu are nici un pv intocmit...
Sunteti norocoasa.

Alte discuții în legătură

Bună ziua. astăzi am observat ca am uitat sa plătesc rovinieta ... dany2605 dany2605 Bună ziua. Astăzi am observat ca am uitat sa plătesc rovinieta din Martie 2022... Nu mi a venit nici o amenda acasa Am citit ca dacă nu primesc nimic ... (vezi toată discuția)
Amenda rovinieta Crysttyann Crysttyann Am fost prins de camera fixa fara rovinieta:((.Acu marea mea nelamurire este ca nu inteleg din urmatoarea fraza(copiata dintr-un articol de ziar) cand se face ... (vezi toată discuția)
Amenda pentru rovinieta didina_g didina_g buna ziua, am primit prin posta o constatare de contraventie ca in data de 23.03.2015 am circulat fara a detine rovinieta pe DN 1 km 370, instintarea am ... (vezi toată discuția)