avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1077 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună seara!Noul guvern a hotărât ceva referitor la ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună seara!Noul guvern a hotărât ceva referitor la cumului ...

Bună seara!Noul guvern a hotărât ceva referitor la cumului pensie salariu la stat?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:25, 3 Iulie 2025
NU .... dar cred ca nici nu este nevoie intrucat exista o Decizie ICCJ pentru functionarii publici si art.38 alin.10 din Legea 153/2017 pentru personalul contractual.
Ultima modificare: Joi, 3 Iulie 2025
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna dimineața! un salariat in vârstă de 62 de ani, 40 de ani de contributivitate, ... paulette paulette Buna dimineața! Supun atenției următoarea speță: un salariat in vârstă de 62 de ani ,40 de ani de contributivitate, angajați in sistemul de stat ca ... (vezi toată discuția)
Cumul pensie cu salariu : am 75 de ani sunt pensionara si salariata ... ivan dobrita ivan dobrita cumul pensie cu salariu : Am 75 de ani sunt pensionara si salariata la Primaria sector 5 ca asistent personal pentru fica mea persoana cu handicap grav, si ... (vezi toată discuția)
Buna seara! sunt pensionar militar. de cativa ani cumulez pensia ... David Daniel Ion David Daniel Ion Buna seara! Sunt pensionar militar. De cativa ani cumulez pensia si salariul, in urma unui concurs la stat. Am 58 ani. In urma OUG 9/2025, institutia vrea sa ... (vezi toată discuția)