avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1496 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Gradinita particulara - exonerare plata educationala ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Gradinita particulara - exonerare plata educationala pe perioada invoirii?!

Buna ziua,
Am o nelămurire, va rog. Am copilul la o gradinita particulara. Pentru perioada de vara am depus cerere de învoire, in termenul solicitat de management, Desi am copilul acasa pe perioada de vara, a fost emisa in continuare factura, chiar si in perioada de invoire. Cererea de invoire exonereaza de la plata taxei educationale, aiv ca in aceasta perioada a fost depusa si acceptată cererea? Va mulțumesc.

Alte discuții în legătură

Contract cu clauze abuzive? dansastro dansastro Buna ziua, Pentru juristii activi in forum am rugamintea sa citeasca modelul de contract de mai jos si sa exprime un punct de vedere avizat privind ... (vezi toată discuția)
salariu incadrare corespunzatoare dupa legea invatamantului crystynaoprea crystynaoprea va rog sa ma lamuriti care este incadrarea corespunzatoare(ce salariu ,care este vechimea in invatamant,care este vechimea in munca) cu specificarea ... (vezi toată discuția)
Forta majora in cazul inchiderii scolilor pentru epidemii helly1977 helly1977 Buna ziua, Avand in vedere Hot. Guvernului de a inchide scolile si gradinitele in perioada 11.03.2020 - 23.03.2020, datorita epidemiei de coronavirus, va rog ... (vezi toată discuția)