avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1646 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am o relație cu fiica surorii mamei mele, este ceva ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am o relație cu fiica surorii mamei mele, este ceva ilegal ?

Am o relație cu fica surori mamei mele este ceva ilegal ?
Ceia ce înseamnă că ar veni vară de gradul 1 dar pe noi nu ne interesează asta si știm că toata lumea va fi împotriva noastră dacă se va afla de aceia ași dori sa stiu ce ași putea face
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 15:11, 3 Iulie 2025
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sunteți rude de sânge, este imoral pentru că mamele sunt surori.
Cum sună ca surori să devină cuscre`?!

Căsătoria între verișorii primari este ilegală în România. Codul Civil interzice căsătoria între rudele în linie dreaptă și cele în linie colaterală până la gradul al patrulea inclusiv, iar verișorii primari sunt rude de gradul al doilea în linie colaterală.
Ultima modificare: Joi, 3 Iulie 2025
Dapix, utilizator
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Oare de ce puneti aceasta intrebare , cata vreme singur spuneti ca nu va intereseaza ??? Ce ati putea face , daca toata lumea ar fi ( pe buna dreptate ) impotriva dvs. ? Cam … nimic . Dupa cum nu puteti face nimic impotriva faptului ca aveti gene comune , biologia e biologie . Atentie daca va fi cazul de copii , pot aparea probleme ( malformatii , etc. ) .
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sa vă găsiți altă femeie, din toată lumea. Și ea, sa își găsească alt bărbat.
Legal, nu o sa va puteți căsători niciodată, căci este interzisa căsătoria între rude până al patrulea grad inclusiv (iar dvs sunteți rude de gradul 4).
La Biserică, nici atât, iar medical, riscați să dați naștere la copii cu probleme de sănătate cauzate de cosangvinitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

sunt prea indragostit solcan_vasile solcan_vasile Vreau sa ma lamuriti cu o treaba . \'\' Mama mea e verisoara vitrega cu tata ficeii pe care o iubesc eu . In concluzie eu cu fica verisoruluii mamei mele ... (vezi toată discuția)
Casatorie intre rude indepartate utilizator666 utilizator666 Am o singura intrebare. Este posibila casatoria dintre doua persoane ai caror strabunicii au fost frati, avand in vedere ca persoanele poarta acelas nume. Ce ... (vezi toată discuția)
Rude sau nu ? westie westie buna, tatal meu este var de-al 2-lea cu mama unei prietene, vreau sa stiu mie ce-mi este fica verisoarei lui tata.multumesc (vezi toată discuția)