avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1624 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Traduceri Bună ziua, Sunt traducător autorizat de Ministerul ...
Discuție deschisă în Traduceri

Bună ziua, Sunt traducător autorizat de Ministerul Culturii ...

Bună ziua,

Sunt traducător autorizat de Ministerul Culturii și vreau să închei activitatea. Ce formalități trebuie îndeplinite și ce documente trebuie completate pentru a realiza acest lucru?
Mulțumesc anticipat pentru răspunsuri.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:37, 3 Iulie 2025
Anuntati in scris, cu nr. de inregistrare/ data, emitentul autorizatiei, ca nu mai doriti, sa activati. Nu trebuie, sa motivati.
Procedura încetării calităţii de interpret şi traducător autorizat la cerere
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Traducator full time angajat la o institutie de alt profil andradelia andradelia Buna ziua, Am si eu o mare nelamurire, poate ma poate ajuta cineva. Sunt traducator autorizat de MJ, am fost inregistrata la tribunal si la administratia ... (vezi toată discuția)
Certificat de traducător obținut în anul 1980 teologul teologul Soția mea este traducător pentru limbile franceză, italiană și engleză; a obținut această calificare pe baza unui examen destul de dificil, în anul ... (vezi toată discuția)
Suspendare pfa traducator pentru concediu crestere copil sevenx sevenx Buna ziua, Sunt traducator autorizat de cca 3 ani si conform legii a trebuit sa ma inregistrez si fiscal ca PFA desi nu am obtionut niciodata venituri ca ... (vezi toată discuția)