avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 282 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna ziua.Daca am 3 propriri de la 3 executori și ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna ziua.Daca am 3 propriri de la 3 executori și lucrez salariat ...

Propriri.Buna ziua.Daca am 3 propriri de la 3 executori și lucrez salariat cu minimul pe economie cat pot să-mi oprească lunar.Am un copil și soția care nu lucrează.
Ultima modificare: Joi, 3 Iulie 2025
Yoyo1990, utilizator
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 11:12, 3 Iulie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu contează deloc că aveți soție și copil, trebuie să dați datoria înapoi.
Indiferent de numărul creditorilor, vă poate reține maxim 50% din venitul lunar net.
Ultima modificare: Joi, 3 Iulie 2025
Dapix, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Oprire pe salariu badalutamihai badalutamihai Bună ziua, lucrez pe un salariu de 975 ron brut, soția mea lucrează tot pe un salariu de 975 ron brut, avem un copil de 7 luni de pe urma căruia luam 200 ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! ma poate ajuta cineva cu un sfat? ce pot face cu poprirea? robert1972 robert1972 lucrez cu carte de munca.....dar 1/3 din salariul net este oprit de executor......am incercat sa cer un angajament de plata mai mic....dar nu am gasit ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu mary7 mary7 Va rog sa ma ajutati cu un sfat pentru o prietena care nu are calculator. Sotul are o proprire pe salariu de 50% trimisa de un executor judecatoresc si firma ... (vezi toată discuția)