avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1423 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Proces de completari si clarificari
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Proces de completari si clarificari

Buna ziua,
Intr-un proces de completari si clarificari, se pot solicita garantii? In conditiile in care in hotarare s-au specificat anumite garantii dar total insuficiente. Multumesc.
Ultima modificare: Joi, 3 Iulie 2025
Catalina2000, utilizator
O clarificare: Garantii in sensul ca sa ne asiguram ca partea adversa respecta anumite conditii.
chiar nimeni nu are un raspuns??
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu va poate nimeni răspunde pt ca nu se înțelege absolut nimic din postarea dvs.In general este greu de răspuns fără a studia hotărârea judecătorească pronunțată dar în cazul dvs informatiile oferite sunt total insuficiente.Explicati clar ,sunt x,am avut în proces calitatea de, dosarul avea ca obiect....Noi am solicitat....instanta a dispus..Faceti un efort de a oferi mai multe detalii..
Nu stiu de ce este nevoie de atatea detalii, se poate completa o hotarare cu garantii sau nu? Intrebarea este foarte simpla si la obiect (este vorba despre un proces de divort).
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces verbal intocmit unui cetatean italian in romania giuseppegiu giuseppegiu doresc sa aflu cateva detalli in legatura cu un proces verbal intocmit unui cetatean italian pe teritoriul Romaniei: - a fost obligat sa semneze fara a fi ... (vezi toată discuția)
Revizuire sindicalistul sindicalistul Am descoperit inscrisuri noi si doresc sa fac o actiune de revizuire in baza Art. 509 alin. 1 pct. 5 din Noul Cod de Procedura Civila. Intrebarea este daca ... (vezi toată discuția)
In ce situatii onorariul expertilor nu poate fi platit de partea adversa, cu titlul de cheltuieli de judecata? clau1858 clau1858 Buna ziua Am un dosar in care s-a dispus efectuarea unei contraexpertize si vroiam sa va intreb daca exista cumva posibilitatea ca partea adversa sa scape ... (vezi toată discuția)