avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1277 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită As avea nevoie pt un avocat pro-bono ca sa dau in ...
Discuție deschisă în Executare silită

As avea nevoie pt un avocat pro-bono ca sa dau in judecata ANAF

As avea nevoie pt un avocat pro-bono ca sa dau in judecata anaf, Au facut poprire pe o greseala si desi am dovada ca am platit nu imi mai primesc banii inapoi de 4 luni. Avocatul poate sa isi ia comisionul la sfarsit din daune ma gandesc. Din pacate nici eu nici sotia nu avem venituri deocamdata, deci nu ne permitem un avocat
Cel mai recent răspuns: spartakus300 , utilizator 07:18, 4 Iulie 2025
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pe Forum nu se pot face recomandari, puteti alege unul din lista de mai jos si contacta
www.avocatnet.ro/Avocat-din-...

sau

de aici
[ link extern ]
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
spartakus300 a scris:

As avea nevoie pt un avocat pro-bono ca sa dau in judecata anaf, Au facut poprire pe o greseala si desi am dovada ca am platit nu imi mai primesc banii inapoi de 4 luni. Avocatul poate sa isi ia comisionul la sfarsit din daune ma gandesc. Din pacate nici eu nici sotia nu avem venituri deocamdata, deci nu ne permitem un avocat

Bună ziua!Dacă aveți dovada plății nu mai aveți nevoie de un avocat.
Puteți merge în instanță să vă susțineți nevinovăția.
Eu zic să renunțați sa vă mai gândiți să primiți și daune pentru că ANAF își recunoaștem greșelile .
Citiți pe net condițiile unui avocat pro-bono.
Ce trebuie să înțelegeți dumnv este că avocat pro bono găsiți numai în Wikipedia.
Ultima modificare: Joi, 3 Iulie 2025
SunnyXxxX, utilizator
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sunt noțiuni total diferite pro bono și un av care sa fie de acord cu un onorariu de succes la sfârșit .Va garantez ca speta dvs nu se pretează unei astfel de colaborari(onorariu minim și onorariu de succes)de interes pt av fiind de ex revendicari iimobile naționalizate, obtinetea de daune morale pt vătămări corporale etc.In ceea ce privește ,,pro bono"mai bine căutați informații privind ajutorul public judiciar,în ce condiții poate fi acordat etc.In primul.rand ar trebui sa începeți cu o consultație prin care sa vedeți dacă se mai poate face ceva sau nu în problema dvs..
Ultima modificare: Joi, 3 Iulie 2025
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
mersi
ok si cum pot sa ma reprezint singur in instanta sau sa gasesc un avocat public gratis , ca astea nu sunt lucruri cunoscute de toata lumea

Alte discuții în legătură

Divort+partaj Coriina111 Coriina111 Este vreun avocat pe aici care ma poate ajuta la inceput pro bono si la sfarsitul partajului sa ii fie plătit onorariu? Găsesc un om cu suflet? (vezi toată discuția)
Buna ziua caut un avocat in judetul suceava pentru partaj judiciar ... Permisauto Permisauto Buna ziua Caut un Avocat in Judetul Suceava pentru Partaj judiciar si pentru un Divort comision de 10/100 din Partaj este asigurat.si daca se termina totul ... (vezi toată discuția)
Litigii castigate ca nu scrie in fisa postului stivuitorist popescucecilian popescucecilian daca stiti,, vreun litigiu ,,castigat in istanta pentru ca a folosit stivuitorul si nu erea scris cuvantul stivuitor inn fisa postului,,va rog mult mar ajuta ... (vezi toată discuția)