As avea nevoie pt un avocat pro-bono ca sa dau in judecata anaf, Au facut poprire pe o greseala si desi am dovada ca am platit nu imi mai primesc banii inapoi de 4 luni. Avocatul poate sa isi ia comisionul la sfarsit din daune ma gandesc. Din pacate nici eu nici sotia nu avem venituri deocamdata, deci nu ne permitem un avocat
Reprezentarea singura ,, inseamna ca va duceti la termenele stabilite de instanta si va sustineti cu argumente, probe actiunea impotriva ANA|-ului si la sfarsitul dezbaterilor va exprimati rugamintea de a va admite actiunea impotriva ANAF-ului asa cum a fost formulata.
Este foarte greu de mentionat intr-un forum pasii teoretici /practici ai unei astfel de reprezentari.
Legat de "avocat gratis" ..singura posibilitate ar fi , daca indepliniti conditiile mentionate de OUG 51/2008, sa apelati la ajutorul public judiciar.
Mersi Domnul Cornel pt amabiltatea cu care mi-ati raspuns. . Am realizat acum ca de fapt traim in Iad si inca nu stim. Daca statul poate sa iti ia din banii tai oricand , fara sa te someze sau sa te anunte in prealabil nimic, pt o presupsusa greseala din 2018 si dupa ce incerci sa le arati cu documenete ca au gresit nici nu te baga in seama, iar tu ca cetatean nu prea ai ce sa faci, e cat se poate de clar. Bine ca am dubla cetatetenie ca sa imi iau un avocat american cand ma pun pe picioare si sa imi fac o lista cu toate mizeriile pe care mi le-a facut statul asta pana acum ,sa se ocupe el de ei.