Buna ziua!
Am 4 propirii,2 la banca iar 2 la angajator,2 dintre ei nu ai trimis la angajator propire.
Angajatorul îmi trage jumătate din salar 1480 lei ii împarte la cei doi angajatori iar banca îmi mai trage din cealaltă jumătate 1480 îmi trage 740 banca si rămân cu 740 lei din care platesc si 50 lei Comision de propire si rămân cu 690 lei.
Am vorbit cu cei 4 executori 2 mi-au ridicat propirea de la banca dar ceilalți 2 nu vor pentru ca au spus ca nu este treaba lor ca eu mai am încă 2 propirii,exact așa mi-au răspuns.
Pot sa fac ceva in cazul asta,nu am putut face contestație ptr ca este fără cai de atac.
Nu ma pot înțelege cu cei 2,exista o soluție pentru așa ceva? Multumesc anticipat pentru răspuns.!
Buna ziua!
Am primit un răspuns de la un executor prin care jmi spune ca renunța la codul 729 si trece la codul 660 despărțirea de bunuri! Nu știu ce înseamnă asta dar dacă nu am nici un bun pe numele meu ce bun sa despartă? Am încercat sa comunic cu ei,dar mi-au spus ca asta este ultima soluție pentru a-și recupera banii si sa imi iau un avocat ca ei nu oferă consultanta ei doar executa bunurile.Pai nu am nimic pe numele meu,tata si mama trăiesc, ca așa mi-au spus ca am ceva moștenire de la părinți,nu exista om fără sa aibă ceva,pai părinții mei trăiesc.
Au zis nu contează ca părinții trăiesc ca vor pune sechestru pe casa lor pentru ca si eu am cota parte din casa lor,au mai spus ca ei dacă Îmi pun doar propire pe salar nu isi recuperează bani repede mai ales dacă am si alte propirii le vin doar câte 200-300 lei le luna. Au spus ca datorită codului 660 pot pune sechestru chear pe spatiu dintre spatiu dintre vecini si casa unde am domiciliul eu sau părinții mei.Se poate asa ceva? Si ma așteaptă in termen de 2 zile sa ma prezint la sediul lor pentru a semna actele,dacă nu ma vor da in judecată pentru refuzarea luării la cunoștința. Țin sa Menționez ca ei sunt in Cluj iar eu in salaj si nu am posibilitatea de a ajunge.
Dapix
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Când părinții vor pleca din această lume, creditorii prin executori, vor executa silit cota parte din ce veți moșteni de la părinți.
Ei se pregătesc pentru a evita ca în timp să intervină prescripția.
Poprire
alesimtranslate
Buna ziua,
Va rog sa imi spuneti daca un executor imi poate opri 1/3 din salariul meu net de 800 de lei. Acum angajatorul imi opreste 265 de lei din salariu ... (vezi toată discuția)