avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1607 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune Bună seara, tatăl meu a decedat în 2022, ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune Bună seara, tatăl meu a decedat în 2022, am făcut succesiunea, ...

Bună seara, tatăl meu a decedat în 2022, am făcut succesiunea pe toate bunurile tatălui, cu excepția unui autoturism, care a fost achiziționat în timpul căsătoriei tatălui meu cu o altă femeie, nu mama mea. Succesorii sunt următorii: eu și doi frați ai mei, iar din partea soției tatălui, și ea decedată, sunt 3 moștenitori. Unul din cei trei copii ai soției tatălui este decedat și are o fiică în viață care urcă în masa succesorală. Cum putem rezolva problema, dacă nu găsim această fiica?
Ultima modificare: Joi, 3 Iulie 2025
Matei Matei matei, utilizator
Cel mai recent răspuns: Matei Matei matei , utilizator 10:49, 5 Iulie 2025
Bună seara, numiti un curator pentru persoana pe care nu o gasiti?
Dar trebuie stabilit de ce nu o gasiti. Si facut tabloul intregii situatii,
Persoana are în jur de 40 de ani și a fost căutată de cei doi unchi ai ei. Nu mai avem nr de telefon, nici adresa și nici persoane de legătură cu aceasta. Cum putem dezbate succesiunea în lipsa acesteia?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
AM scris eu gresit in mesajul de mai sus, finalizat cu (?) intrebare.
Bună seara, numiti un curator pentru persoana pe care nu o gasiti?

AM vrut sa scriu (!)
Bună seara, numiti un curator pentru persoana pe care nu o gasiti!!

Deci, trebuie numit un curator!
Ultima modificare: Vineri, 4 Iulie 2025
trandafir2, moderator
Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire nicole852107 nicole852107 buna ziua,vreau sa dezbatem mostenirea dupa tata,in acelasi timp sa iesim si din indviziune cu casa.3/8 sunt ale uni unchi care a decedat in luna martie anul ... (vezi toată discuția)
Succesiune între nepoata după frate și sora fratelui decedat. are nepoata dreptul la moștenire? BaraganMarius BaraganMarius Buna ziua! D. este casatorit cu A. A a decedat, a ramas doar D, care a mostenit tot pentru ca cei doi soti, nu aveau descendenti. Deasemenea D. a avut un ... (vezi toată discuția)
Succesiunea doina57 doina57 Buna seara. As dorii o conversatie despre succesiune cu o persoana abilitata . Cine doreste sa i-mi dea cateva lamuriri pe aceasta tema? Va multumesc ... (vezi toată discuția)