Bună seara, tatăl meu a decedat în 2022, am făcut succesiunea pe toate bunurile tatălui, cu excepția unui autoturism, care a fost achiziționat în timpul căsătoriei tatălui meu cu o altă femeie, nu mama mea. Succesorii sunt următorii: eu și doi frați ai mei, iar din partea soției tatălui, și ea decedată, sunt 3 moștenitori. Unul din cei trei copii ai soției tatălui este decedat și are o fiică în viață care urcă în masa succesorală. Cum putem rezolva problema, dacă nu găsim această fiica?
Persoana are în jur de 40 de ani și a fost căutată de cei doi unchi ai ei. Nu mai avem nr de telefon, nici adresa și nici persoane de legătură cu aceasta. Cum putem dezbate succesiunea în lipsa acesteia?
Mostenire
nicole852107
buna ziua,vreau sa dezbatem mostenirea dupa tata,in acelasi timp sa iesim si din indviziune cu casa.3/8 sunt ale uni unchi care a decedat in luna martie anul ... (vezi toată discuția)
Succesiunea
doina57
Buna seara. As dorii o conversatie despre succesiune cu o persoana abilitata . Cine doreste sa i-mi dea cateva lamuriri pe aceasta tema? Va multumesc ... (vezi toată discuția)