avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 336 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Ce acte sunt necesare pt scutire impozit, CASS ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Ce acte sunt necesare pt scutire impozit, CASS pensionar cu cancer?

Ce acte sunt necesare pt scutire impozit, CASS pensionar cu cancer și unde se depun?
Ultima modificare: Vineri, 4 Iulie 2025
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 09:33, 4 Iulie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Se depune la angajator sau CASA de pensii, doar CERTIFICATUL de handicap, pe care l-ați primit de la Comisia de expertiză de pe lângă DGASPC.
Aveți scutire de la impozitul pe salariu sau pensie.

Dacă aveți casă în proprietate, aveți scutire și la impozitul pe proprietate, dacă depuneți certificatul de handicap la Primărie, la taxe și impozite.
Ultima modificare: Vineri, 4 Iulie 2025
Dapix, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara! dacă ai cancer poți primi pensie de handicap dacă ... Cory 123 Cory 123 Bună seara! Dacă ai cancer poți primi pensie de handicap dacă da ,ce acte trebuie? Mulțumesc (vezi toată discuția)
Buna seara, intreb si eu cine schimba incadrarea in grad de dizabilitate handicap ... bodisin bodisin Buna seara ,Intreb si eu cine schimba incadrarea in grad de dizabikitate.HANDICAP pentru un pensionar BOALA ,,comisia de expertiza sau DGASP ,MULTUMESC (vezi toată discuția)
Drepturile unui bolnav cu schizofrenie paranoida ionica3727 ionica3727 Buna ziua, va deranjez din nou pentru a clarifica urmatoarele intrebari pe care le detin. Sora mea, are drepturile parintesti suspendate, din iunie anul ... (vezi toată discuția)