avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1626 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Cui trebuie sa mă adresez pentru a face plângere ...
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Cui trebuie sa mă adresez pentru a face plângere disciplinara ...

Cui trebuie sa mă adresez pentru a face plângere disciplinara împotriva unui avocat care in prezent este suspendat dar care la data la care m-a reprezentat făcea parte dintr-un barou?
Din cate am citit am înțeles că aș putea să depun plângerea la baroul din care a făcut parte până la suspendare.
De asemenea as dori sa știu care este termenul până la care pot face plângerea de la data săvârșirii faptei (de exemplu daca fapta a fost comisă în septembrie 2023 este târziu să depun plângerea)?
Ultima modificare: Vineri, 4 Iulie 2025
jacquelline, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:08, 5 Iulie 2025
Plângere o depuneți la baroul unde era înscris.
Dacă acum este suspendat ( în mod sigur era un avocat cu probleme.)
Cam în termen de 1 an trebuia depusă plângerea ( eu zic să mergeți să o depuneți). Dacă este suspendat această plângere este destul de utilă .
Ultima modificare: Vineri, 4 Iulie 2025
SunnyXxxX, utilizator
Cum poate fi tras la răspundere un avocat dacă nu-și îndeplinește îndatoririle față de client
www.avocatnet.ro/articol_447...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

În cat timp de la săvârșirea faptei poate fi formulată o ... jacquelline jacquelline cui mă pot adresa pentru a face o plângere împotriva unui avocat suspendat din barou și în ce termen de la săvârșirea faptei? (vezi toată discuția)
Reclamarea unui avocat raduelena raduelena Cum pot reclama un avocat care nu a introdus in instanta cererea pe care eu i-am solicitat-o si pentru care am platit-o? Timp de 3 ani a fost mintita de catre ... (vezi toată discuția)
In 2019 am dat un avans pentru o mobila de bucatarie de 1850 ... marya17 marya17 In 2019 am dat un avans pemtru o mobila de bucatarie de 1850 lei, unui individ de pe olx am siprimit si chitanta! Mobila trebuia sa fie livrata in 2-3 sapt! Nu ... (vezi toată discuția)