avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1673 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am un apartament contractat înainte de căsătorie, ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am un apartament contractat înainte de căsătorie, cu plata ...

Am un apartament contractat înainte de căsătorie, cu plata în rate timp de 25 de ani, după câțiva ani m- am căsătorit, după 12 , 6 ani soțul a decedat , în tot acest timp eu am plătit ratele..Anul.acesta am vrut sa vând apartamentul., dar notarul.a condiționat, întâi efectuarea succesiunii pe apartament ptr perioada anilor de căsătorie..Am făcut succesiunea, chiar dacă eu am plătit ratele ,a reușit o valoare mica. Intrebare , când vând apartamentul , cât impozit plătesc la stat care este procentul 1% sau 3 % , nu am știut ca trebuie sa fac succesiunea ? Sunt derutata , ma puteți ajuta ?
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 19:59, 5 Iulie 2025
Se calculează de la data decesului sotului.
Dacă au trecut mai mult de 3 ani, impozitul este 1%.
Ultima modificare: Sâmbătă, 5 Iulie 2025
raluk0207, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aplicare uzucapiune cand unul dintre mostenitori nu este de gasit imobiliare imobiliare Soti casatoriti stau in apartamentul sotiei. Dupa 10 ani, ea moare, mai exact la 7 ianuarie 2010. Apartamentul a fost dobandit de sotie inainte de casatorie. ... (vezi toată discuția)
Mostenire ioanabarbu ioanabarbu Sunt la a doua casatorie. Am cumparat inainte de a doua casatorie un apartament cu credit bancar, cu avans platit la vanzator. Acum platesc ratele pentru ... (vezi toată discuția)
Sotia ramasa dupa deces sot, cu ce ramane? burceavc burceavc Buna ziua As dori sa ma ajutati intr- o privinta cu un sfat . Sotul meu a decedat acum 1,5 ani ( mai sunt 6 luni pana la 2 ani) , el mai avea din prima ... (vezi toată discuția)