avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1191 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Ca parte vătămată, am dreptul la accesarea ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Ca parte vătămată, am dreptul la accesarea dosarului în pofida ...

Ca parte vătămată, am dreptul la accesarea dosarului în pofida faptului că am și avocat?

Accesul la dosar penal îl are atât partea vătămată dar și cel care a comis fapta?

{ interventie moderator - conexare topicuri }
Ultima modificare: Luni, 7 Iulie 2025
trandafir2, moderator
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 00:26, 9 Iulie 2025
Da, teoretic acest drept îl are și partea vătămată, dar și cel care a comis fapta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma de monitorizare video a distrus dovada infractiunii KLTM KLTM Camerele de luat vederi din holul blocului au inregistrat dovada unei infractiuni petrecuta pe spatiul de unde captau imagini. A doua zi dupa infractiune, ... (vezi toată discuția)
Sesizare valabila? gancuta gancuta daca eu am sesizat politia de o fapta si chiar i-am adus la locul faptei au fost prinse persoanele acolo care au si declarat ca i adevarat ceam zis eu darrrrr ... (vezi toată discuția)
Se poate schimba incadrarea faptei propusa de procuror? mihaela1985 mihaela1985 Buna ziua! As dori sa stiu daca se poate schimba incadrarea faptei propusa de procuror? Dupa spusele inspectorului care se ocupa de caz si faptele ... (vezi toată discuția)