avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1390 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua sunt bolnava de cancer operata pe col uterin ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua sunt bolnava de cancer operata pe col uterin iar acum ...

Buna ziua sunt bolnava de cancer operata pe col uterin iar acum sa dus la oase cu multiple metastaze osoase ,piciorul drept sa scurtat cu 10 centimetri mia mâncat din os și din măduva osoasa la dreptul am ogaura mare de sa văzut la o simpla radiografie la stg este gaura mai mica acum mia ciupit din toate vertebrele mi a ieșit la scintigrafie am cod afecțiune C54 și C79 am 52 de ani de ce nu ma pensionează definitiv sa nu ma mai plimbe pe la comisii acum ma deplasez cu un căruț cumpărat de familia mea care ma ajuta enorm am gradul 1 grav am dureri ingrozitoare tratamentul nu își mai face efectul ca la început sa obișnuit corpul cu el pun câte 3 plasturi de faentanil de odata am doza cea mai mare nu înțeleg de ce ma plimba într-una la comisi
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 09:29, 7 Iulie 2025
Ar putea să vă dea decizie medicală revizuibilă măcar la 2 ani, sau chiar la 3 ani, ca să nu vă poarte pe drumuri an de an.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Articole interesante Iulian MANEA Iulian MANEA Am observat ca nu este deschisa nici o discutie pe aceasta tema, asa ca am facut-o eu. Astazi mi s-a parut interesant articolul scris in Dilema veche de ... (vezi toată discuția)
Imi place acest blog... ContSters196669 ContSters196669 Sunt cateva bloguri pe care le citesc cu placere. Unul dintre acestea este al lui Vlad Petreanu ([b]Amar de Zi[/b]), un jurnalist inteligent, fost ... (vezi toată discuția)
Stii bancuri ?- scrie si tu aici un banc ca sa ne amuzam impreuna !-nu te lasa rugat de doua ori. rodica_post rodica_post Pana va trece Recesiunea si se vor lamuri toate situatiile contradictorii din Romania,haideti sa depasim totul cu zambetul pe buze si ... (vezi toată discuția)