avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1302 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Cum pot obține fiscalul de la primarie?
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Cum pot obține fiscalul de la primarie?

Bună ziua ! Cum pot proceda pentru a obține fiscalul de la primărie ? Când o mașină , și nu vor să îmi elibereze fiscalul deoarece susțin ca am datorii . Menționez ca în anul 2023, când am vândut o altă mașină , mi s-a eliberat fiscalul și nu aveam datorii . Eu plătesc dățile către stat dar acum când am vrut să scot fiscalul m-am trezit ca am datorii . Primăria face ,, șmecherii,, și apar în sistem cu datorii . Doresc un răspuns clar , pentru a mă îndruma în leguturq cu acesta problema . Cum se procedează ? Mulțumesc !
Ultima modificare: Luni, 7 Iulie 2025
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 10:40, 7 Iulie 2025
din 2023 pana azi sunt 2 ani.. cereți primăriei (DITL) sa va transmita CARE va sunt datoriile neachitate. apoi va puteți contrazice, judeca, etc
Ultima modificare: Luni, 7 Iulie 2025
adriandimitriu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ditl refuza saradieze autoturismul vandut justitiabil-ro justitiabil-ro Buna ziua, Am facut cu un cetatean actul de vanzare-cumparare pentru un autoturism, pe care i l-am vandut. Autoturismul de afla la acel cetatean impreuna cu ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am cumparat o masina in 2017. in 2018 masina a fost ... Cristina fiscal Cristina fiscal Buna ziua! Am cumparat o masina in 2017. In 2018 masina a fost declarata dauna totala. In 2019 a fost vanduta unei firme de dezmembrări. Nu am fost sa scot ... (vezi toată discuția)
Plata impozit pe masini Carmenstratone Carmenstratone Buna ziua! Am o situatie si am nevoie de îndrumare. Detin 2 autoturisme una am inscris-o la primarie in anul 2018 in luna septembrie,am cumparat-o de la o ... (vezi toată discuția)