avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1728 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua ! Stiti cumva daca se mai dau cei 125 de ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua ! Stiti cumva daca se mai dau cei 125 de lei, Card ...

Buna ziua ! Stiti cumva daca se mai dau cei 125 de lei, Card Sprijin pentru Romania ? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Alexandrarares , utilizator 15:26, 7 Iulie 2025
Buna ziua!
Da,se dau inca

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Persoanele cu dizabilitati mai primesc acei bani ( 250 lei ) ... Dinu Moldovanu Dinu Moldovanu Persoanele cu dizabilitati mai primesc acei bani ( 250 lei ) la 2 luni ,bani care am inteles ca vin din fonduri europene ,pana in prezent nu s a mai încărcat ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ! am decizia de pensionare emisa in 15 aug, sub 2000 ... daniel cucu daniel cucu Buna ziua ! Am decizia de pensionare emisa in 15 aug, sub 2000 de lei , cea recalculata tot sub 2000 de lei. Intrebarea este cind primesc acel card de 250 lei ... (vezi toată discuția)
Lamurire program national sprijin pentru romania: daca o persoana ... oprita oprita Lamurire Program national Sprijin pentru Romania: Daca o persoana a primit un card in cadreul Programului National Sprijin pt.Romania, fiind incadrata ca ... (vezi toată discuția)