avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1421 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Bon cu CUI și factura?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Bon cu CUI și factura?

Buna ziua,
Am cumparat produse in valolare de 800 lei. Initial am solicitat bon cu CUI pe el, dar cand am vazut ca a depasit valoare de 100 euro am solicitat si factura. Vanzatoare a refuzata sa imi emita factura deoarece am deja bon cu CUI. Va rog sa imi spuneti daca se poate emite o factura daca deja ai bon cu CUI. Multumesc
Ultima modificare: Luni, 7 Iulie 2025
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Emiterea de facturi sub 100 € FLORIAN MAGUREANU FLORIAN MAGUREANU Buna ziua. Intampinam probleme cu emiterea de facturi la alimentarea cu combustibili din statiile Rompetrol, nu vor sa emita factura in cazul in care suma nu ... (vezi toată discuția)
Continut bon fiscal_comert cu amanuntul ralucarc ralucarc Buna ziua. Pentru comert cu amanuntul, am inteles ca este obligatorie emiterea bonului fiscal pentru orice vanzare (persoana fizica sau juridica). Fiind la ... (vezi toată discuția)
Factura cu bon fiscal, nu cu chitanta. Eduard Ciprian Slai Eduard Ciprian Slai Un furnizor, la facturile sub 100 euro, nu elibereaza chitanta, da bon fiscal ca dovada a platii. Chestia asta e corecta? Pot fi probleme cu anaf-ul? Ca am ... (vezi toată discuția)