avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1576 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua, sunt pensionar la limita de varsta din 2024 ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua, sunt pensionar la limita de varsta din 2024 si la ...

Buna ziua,
sunt pensionar la limita de varsta din 2024 si la calculul pensiei nu au fost luata in calcul perioada de 1 an si 6 luni cand am fost angajat MAI in anul 1991 ca ofiter activ. Casa de pensii sector 1 spune ca nu am cotizat la fondul de pensii publice iar pensie de la MAI primesc doar daca am avut cel putin 5 ani vechime.
Va rog sa-mi spuneti daca exista o solutie pentru a fructifica perioada respectiva pentru care nu am primit nici punctele de stabilitate.
Multumesc

Alte discuții în legătură

Pensie pentru limita de varsta - sistem militar si sistem public Ovidiu Virgil Ovidiu Virgil 1.-Perioada 16.08.1964-16.08.1975 nu a fost luata in considerare la calculul pensiei de limita de virsta pe motiv ca :in perioada 16.08.1964-31.12.1970(6 ani ... (vezi toată discuția)
Calcul varsta de pensionare asandulescu asandulescu Buna ziua, va rog sa-mi spuneti care ar fi varsta la care pot sa ma pensionez tinand cont de Legea 380/24.12.2013 referitor la grupa 1 de munca.Datele mele ... (vezi toată discuția)
Perioada lucrata cu invaliditate 3 este adaugata la perioada contributiva? Manuela Anton Manuela Anton Buna ziua ! 1.)Daca o persoana are grad de invaliditate 3 din 04,04,02019 si a lucrat continuu pana la intrarea in vigoare a noii legi a pensiilor ... (vezi toată discuția)