avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1546 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Fiscalizare venituri platforma Polymarket
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Fiscalizare venituri platforma Polymarket

salut. sunt curios dacă e cineva conștient de platforma Polymarket să îmi spună în ce categorie de venit se încadrează și care e procedura de declarare?

Alte discuții în legătură

Procedură fiscală freelancing utilizatornou2017 utilizatornou2017 Bună ziua, Care este procedura fiscală din România pentru declararea veniturilor din freelancing pe platforme online precum Elance, Upwork, etc? ... (vezi toată discuția)
Salut, as dori si eu a stiu care sunt documentele necesare si ... LuizaCarp LuizaCarp Salut, As dori si eu a stiu care sunt documentele necesare si cod caen ( in afara de 4791) pentru o platforma/aplicatie gen Food Panda/Emag. Multumesc! (vezi toată discuția)
Accident, prezentare la politie pentru constatare sucresas sucresas Salut. Situatia mea e cam asa: aveam masina in parcare si mi-a fost lovita de cineva, eu nefiind la fata locului. In timpul accidentului a mai lovit si o ... (vezi toată discuția)