avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1607 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Buna ziua, Eu mi-am pierdut diploma de bacalaureat, si ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Buna ziua, Eu mi-am pierdut diploma de bacalaureat, si mi-am ...

Buna ziua,
Eu mi-am pierdut diploma de bacalaureat, si mi-am scos un duplicat urmand toti pasii legali. Acum, problema este ca am gasit diploma in original intr-un dulap din casa bunicii mele, care s-a intamplat in urma decesului ei recent. Intrebarea mea este, cum pot proceda in aceasta situatie? Pentru ca detin si originalul, si duplicatul. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:56, 8 Iulie 2025
Veti folosi duplicatul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diploma bacalaureat pierduta malicatalin malicatalin Buna ziua, imi puteți spune ce pași pot pot urma din momentul in care constat ca am pierdut diploma de Bacalaureat? (vezi toată discuția)
Buna seara, am pierdut atat diploma de bacalaureat, cat si duplicatul ... Rebecca50 Rebecca50 Buna seara, Am pierdut atat diploma de bacalaureat, cat si duplicatul diplomei de bacalaureat. Cum trebuie sa procedez pentru a obtine un alt \"duplicat \" ... (vezi toată discuția)
Buna seara, daca am pierdut diplomele de competente de la bacalaureat ... romeocatalin romeocatalin Buna seara, daca am pierdut Diplomele de Competente de la Bacalaureat + plus certificatele de absolvire liceu (12 clase, respectiv 10), trebuie cerere si anunt ... (vezi toată discuția)