avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1568 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contribuția la pilonul 2 de pensii se acorda și în ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contribuția la pilonul 2 de pensii se acorda și în ...

Pilon 2

Contribuția la pilonul 2 de pensii se acorda și în cazul în care angajatul a lucrat doar 10 zile in luna curenta?

Contractul de munca îmi încetează la mijlocul lunii și voi incasa o parte din salariu ~40%, care este impozitat, și voiam să știu dacă pentru aceste zile se va mai face o contribuție la pilonul 2 pentru luna iulie, dat fiind faptul că nu mai lucrez toată luna in curs.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:57, 8 Iulie 2025
Da, se va face proportional cu perioada lucrata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Oug 3/2018 AndradaCristu AndradaCristu Speta: angajat scutit de impozit, ii inceteaza CIM-ul cu data de 22.05.2018. Conform Oug/2018, Art. I, (6) În cazul în care, în cursul lunii, contractul ... (vezi toată discuția)
Pilonul 2 de pensie valentina2010 valentina2010 M am angajat in urma cu trei ani la o firma privata cu contract de munca 8 ore. Am primit recent o scrisoare de la o firma de asigurari pentru a face un ... (vezi toată discuția)
Calculul concediului de odihna cezara costina cezara costina Cum se procedeaza in cazul unui salariat care a avut o luna de concediu medical in cursul anului, iar acum solicita concediul de odihna. Din zilele de concediu ... (vezi toată discuția)