avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1713 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... PFA.Calcul Declaratia 212,2025.
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

PFA.Calcul Declaratia 212,2025.

Buna ziua !Detin un PFA,si am optat pentru norma de venit,care este sub salariul minim pe 2025.Am un cont in banca ,pe termen,.si vreau sa stiu daca se adauga la norma de venit,sau doar se impoziteaza,automat.Nu-i o suma mare,dar ar depasi salarul minim anual pe 2025.Multumesc!
Ultima modificare: Marți, 8 Iulie 2025
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Neclaritati pfa cu norma venit varuma varuma Doresc sa-mi fac PFA in Brasov cu norma fixa de venit si am urmatoarele neclaritati: 1. Pe langa cei 16% impozit este obligatoriu sa platesc si ... (vezi toată discuția)
Pfa norma de venit agricultura jarco jarco Buna ziua As dori sa infiintez un pfa pe agricultura, mai exact productia de cereale. Se impoziteaza pe norma de venit? Ce se intampla daca venituriile mele ... (vezi toată discuția)
Doresc sa aflu daca îmi desfasor activitatea legal Ionel Bogdan Ionel Bogdan Buna seara, ma numesc Ionel ! Din anul 2015 mi-am deschis PFA si m-am încadrat la norma de venit fixa iar la fiecare 3 luni îmi plătesc dările la ... (vezi toată discuția)