avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1563 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Cine tine evidența zilelor de concediu medical?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Cine tine evidența zilelor de concediu medical?

Buna ziua, am și eu o întrebare ,cine tine evidența zilelor de concediu medical??? Am rămas însărcinată și am intrat în medical 90 de zile. Problema este că la fostul loc de muncă am avut 4 zile de medical și au depășit cele 90 de zile și din cauza asta mi se va anula un CM. Cine e vinovat în treabă asta? Doctorita,contabila de la serviciu sau eu? Nu exista o bază de date cu zilele de medical?? Daca îmi schimb locul de munca într-un an de 5 ori trebuie să-mi notez eu cate zile de medical am la fiecare loc de muncă sau cum
Cel mai recent răspuns: Adina98 , utilizator 22:27, 9 Iulie 2025
Pai și eu de unde sa știu că mi-ar fi trebuit de la fostul loc de muncă din moment ce nu mi-a spus nimeni?!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

C.a.s. amendeaza doctorul de famili cu 500 milioane ..pacientul sa plateasca .. patriotul patriotul este corect? pe scurt cam asa ar sta treburile din punctul de veedre al medicului de familie. de ce sinplu ei au bani si pot cumpara ce vor in Romnaia , iar ... (vezi toată discuția)
Adeverinta prin care se atesta statutul de asigurat khrik_1977 khrik_1977 buna ziua. am si eu o problema. sunt insarcinata in 7 luni si din cauza unor probleme medicale mi s-a recomandat concediu medical. pt acesta imi este necesara ... (vezi toată discuția)
Neconcordanta intre data emiterii concediului medical si data adeverintei eliberate de angajator goby goby Buna ziua! Doctorul de familie mi-a dat concediu medical pe data de 04.08.2014, iar angajatorul mi-a eliberat adeverinta abia pe 06.08 dupa ce a vazut ... (vezi toată discuția)