avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1786 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua! Împreună cu soțul meu deținem o ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua! Împreună cu soțul meu deținem o parcelă de 5000m.p. ...

Bună ziua! Împreună cu soțul meu deținem o parcelă de 5000m.p. în intravilanul unei comune. Acest lot avea ieșire la un drum comunal, drum care a fost vândut de către Primăria comunei unei persoane fizice, fără ca aceasta să dețină un teren cu acces la drumul respectiv. În urma acestui demers, noi am rămas fără drum de acces pentru terenul pe care îl deținem. Ce se poate face în acest caz?
Buna ziua,
Trebuie stabilit un drept de servitute pentru dvs.
Contactati un avocat din localitatea dvs. pentru a analiza, conform actelor, schitelor cadastrale, care este modalitatea cea mai eficienta pentru stabilirea servituții.
Trebuie vazute actele, decizia locala de vanzare, urbanism etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imposibilitate punere in posesie pe teren cumparat balteanu valentin balteanu valentin Buna ziua ! Am cumparat o suprafata de teren, cu Contract de vanzare - cumparare inregistrat la notar. Cand am dorit sa intru in posesia ... (vezi toată discuția)
Drum de servitute cedat primariei klaudiu0302 klaudiu0302 Buna ziua, As vrea sa achizitionez un lot de teren. Proprietarul detine o parcela de 4000 mp care a parcelat-o in 9 loturi (8 loturi si un lot care este ... (vezi toată discuția)
Cumparare teren fara acces nutu_ionut nutu_ionut Buna ziua, vreau sa cumpar un teren extravilan pe care proprietarul l-a impartit in doua loturi. Lotul care are acces la strada l-a vandut iar la lotul pe care ... (vezi toată discuția)