avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1572 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună ziua,am lucrat 20 de ani la Relaxa Mizil și ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună ziua,am lucrat 20 de ani la Relaxa Mizil și grupa nu apare ...

Bună ziua,am lucrat 20 de ani la Relaxa Mizil și grupa nu apare pe cartea de muncă,ce e de făcut?
Acum ceva timp un jurist mi a inițiat o acțiune judecătoarească însă fără a se finaliza procesul.
Mă poate ajuta cineva în acest sens?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:17, 10 Iulie 2025
Actiunea a fost depusa in instanta?
Ultima modificare: Joi, 10 Iulie 2025
Cornel Vasile, Consilier juridic

Cornel Vasile a scris:

Actiunea a fost depusa in instanta?

Nu știu sigur,juristul la care am fost între timp a decedat,mă puteți ajuta în această situație?
Mergeti la TRibunalul Judetean in raza caruia domiciliati si interesati-va ..sau intrati pe portalul instantelor .
Nu ati solicitat o adeverinta de la firma detinatoare de arhiva, cu referire la incadrarea in grupa de munca ?
Ce documente s-ar putea regasi in dosarul intocmit de respectivul jurist, in baza carora sa se poata cere grupa de munca in instanta ?
Nu am nici cea mai mică idee dacă domnul jurist a înaintat solicitarea mea către instanță.
Necesare mi ar fi informațiile pentru inițierea acțiunii în instanță.
Astăzi am depus cererea pentru eliberarea unei adeverințe din care să reiasă grupa de muncă către firma care a preluat Relaxa Mizil și anume Elvila.

POPA GHEORGHE a scris:

Nu ati solicitat o adeverinta de la firma detinatoare de arhiva, cu referire la incadrarea in grupa de munca ?
Ce documente s-ar putea regasi in dosarul intocmit de respectivul jurist, in baza carora sa se poata cere grupa de munca in instanta ?

Ultima modificare: Joi, 10 Iulie 2025
ViuletIonut, utilizator

Alte discuții în legătură

Adeverinta grupa de munca aur19 aur19 Buna Ziua, Ma numesc Aurora si ma confrunt cu problema obtinerii unei adeverinte pentru grupa de munca. Firma la care am lucrat nu mai exista. Cine mai ... (vezi toată discuția)
Adeverinta grupa de munca VeraPetre VeraPetre Buna ziua, In iunie 1981 sotul meu s-a incadrat prin transfer interes serviciu intr-o Directie, pentru calificare curs electronist. A fost elev cu media ... (vezi toată discuția)
Recunoastere grupa ii larisarazvan larisarazvan Buna ziua In perioada 1980-1990 am lucrat la o intreprindere care in prezent s-a desfiintat. Arhiva a fost preluata de Consiliul Judetean care, la ... (vezi toată discuția)