avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1230 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună ziua,am lucrat 20 de ani la Relaxa Mizil și ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună ziua,am lucrat 20 de ani la Relaxa Mizil și grupa nu apare ...

Bună ziua,am lucrat 20 de ani la Relaxa Mizil și grupa nu apare pe cartea de muncă,ce e de făcut?
Acum ceva timp un jurist mi a inițiat o acțiune judecătoarească însă fără a se finaliza procesul.
Mă poate ajuta cineva în acest sens?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:17, 10 Iulie 2025
Asteptati raspunsul celor de la Elvila si reveniti cu detalii .. intre timp, interesati-va la Tribunal daca este sau nu introdusa actiunea pe numele dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinta grupa de munca aur19 aur19 Buna Ziua, Ma numesc Aurora si ma confrunt cu problema obtinerii unei adeverinte pentru grupa de munca. Firma la care am lucrat nu mai exista. Cine mai ... (vezi toată discuția)
Adeverinta grupa de munca VeraPetre VeraPetre Buna ziua, In iunie 1981 sotul meu s-a incadrat prin transfer interes serviciu intr-o Directie, pentru calificare curs electronist. A fost elev cu media ... (vezi toată discuția)
Recunoastere grupa ii larisarazvan larisarazvan Buna ziua In perioada 1980-1990 am lucrat la o intreprindere care in prezent s-a desfiintat. Arhiva a fost preluata de Consiliul Judetean care, la ... (vezi toată discuția)