avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1624 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua Am activat în o bancă pe un post de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua Am activat în o bancă pe un post de conducere, COR ...

Buna ziua
Am activat în o bancă pe un post de conducere, COR 1xxx, cu mai mulți subordonați și sarcini de management regional.
Am fost preluat prin fuziune de alta banca, unde mi s-a trimis notificare de schimbare Cor in 2xxx, cu o fișă a postului asemănătoare în proporție de 80%.
De aici incepe surpriza...de 5 luni de la fuziune nu am drepturile alocate pentru a îmi exercita funcția, nu am subalterni, sarcinile repartizate până în prezent au fost din total altă sferă decât cea de expertiză...in plus, in loc sa fiu alocat in sediul în care au ajuns toți colegii, am fost desemnat să ocup un spatiu in care nu mai este nimeni prezent, fiind practic izolat.
Cu toate că am dus la final sarcina data de șeful direct, mă pomenesc și cu un mail in care mi se reproșează că am lipsit de la muncă, că tratez colegii urat (eu fiind singur pe tot etajul), că am utilizat și alte metode de informare pentru a duce proiectul la final....
Nu mai spun că nici până în ziua de azi nu mi s-a făcut insentivarea, înscrierea la cursurile de cunoaștere și bun venit fiind anulate cu justificarea că nu au avut oameni destui pentru curs...colegii mei au primit însă invitații și participare la curs imediat după mine.

Care sunt opțiunile mele, ținând cont de faptul că:
- de 5 luni mi se refuza cu bună știință acordarea drepturilor de exercitare a fișei postului
- mi se alocă doar sarcini ce nu sunt in fisa de post și nici nu am expertiza pe ele
- sunt izolat de colegi
- se trimit mailuri de reproș cu diverse spețe total false
- nu am semnat absolut nici un document legat de schimbarea COR a mea.

Mulțumesc

Alte discuții în legătură

Respectarea fisei de post savumihairares savumihairares In conditiile in care in fisa de post sunt trecute niste activitati suntem obligati sa le respectam. Daca se schimba managerul direct si dupa cateva saptamani ... (vezi toată discuția)
Modificare abuziva a fisei postului sunflower78 sunflower78 As vrea sa ma indrume cineva ce as putea face legal daca angajatorul modifica inmod abuziv fisa postului unui executant cu sarcini care ii revin postului de ... (vezi toată discuția)
Fisa postului 27George 27George Buna ziua Numele meu este George si am rugamintea sa ma ajutati cu un raspuns concret cu privire la corectitudinea unei FISE DE POST si efectul acesteia la ... (vezi toată discuția)