avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1304 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Am primit un plic de la judecătoria Timișoara în ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Am primit un plic de la judecătoria Timișoara în care mă ...

Am primit un plic de la judecătoria Timișoara în care mă anunța ca trebuie să plătesc suma de 2100 ron pentru un credit neachitat din 2005 (acum 20 ani)
În acel plic mai este o recomandată din 2017 la o adresă în care am locuit până în 2014 ,iar eu nu aveam domiciliu în alta localitate ,unde mi-am cumpărat casa .
În acesta scrisoare spune ca pot face întâmpinare în 30 zile ..
Mă poate ajuta cineva în Timișoara cu această speță ?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 12:07, 10 Iulie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Mergeți la avocat.
E posibil sa scăpați de datorie dar trebuie văzut tot ce ati primit.

București 2025

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Chemare in judecata - pretentii MihailoviciSelen MihailoviciSelen Buna dimineata, Am cautat speta similara pe forum, dar nu am gasit, in concluzie va rog sa ma ajutati cu raspunsuri pentru a rezolva ... (vezi toată discuția)
Contestare executare silita Laur_entiu Laur_entiu Buna seara. Am avut un card la o banca pe care nu l-am mai achitat de mult timp. Acum 2 zile am primit acasa un plic de la un BEJ prin care ma anuntau ca a ... (vezi toată discuția)
Bună ziua in 2018 am refuzat să mai plătesc abonamentul la ... Lica L Lica L Bună ziua In 2018 am refuzat să mai plătesc abonamentul la Orange deoarece mi-a venit factura prea mare I-am sunat și i-am întrebat care este motivul ... (vezi toată discuția)