avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1618 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua Daca mama a decedat in localitatea in care ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua Daca mama a decedat in localitatea in care locuiesc ...

Buna ziua
Daca mama a decedat in localitatea in care locuiesc eu Tg mures ,a stat la mine ultimii 5 ani ,avea flotant in buletin,dar pe certificatul de deces ultimul domiciliu e trecut cel la care a locuit toata viata- Blaj. Intrebarea e pot dezbate succesiunea la Tg mures?
Din pacate, domiciliul este locul principal declarat de decedata, Blaj. La o prima vedere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procura pentru acceptarea si dezbaterea succesiunii smarandoiu smarandoiu Buna ziua! Va rog sa ma lamuriti si pe mine. Bunica mea a decedat.Domiciliul din Buletin este in Tg-jiu, insa locul decesului este Berlesti, jud Gorj. Am ... (vezi toată discuția)
As dori sa ma lamureasca cineva socela socela timp de 4 ani locuiesc impreuna cu mama mea . imobilul in care locuim impreuna este proprietatea mamei si a tatalui [decedat] ,am viza de flotant [buletinul ... (vezi toată discuția)
Va rog un sfat despre un pachet de actiuni bigbrother42 bigbrother42 Acum 6 luni un membru al familiei a decedat lasandu-mi un pachet de actiuni de genul celor care s-au dat prin anii 90.In ultimii ani nu a mai locuit cu mine si ... (vezi toată discuția)