avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1713 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, Ce trebuie sa contina sau cum trebuie sa ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, Ce trebuie sa contina sau cum trebuie sa arate o declaratie ...

Buna ziua,
Ce trebuie sa contina sau cum trebuie sa arate o declaratie de preluare a unei întreprinderi individuale daca administratorul a decedat si moștenitor vor sa preia firma mai departe
Am fost la 4 notari si nici unul dintre ei nu stiu ce trebuie sa ci tina acea dearatie.
Declaratia de continuare a activitatii decedatului trebuie sa spuna ca mostenitorii x, y, z isi manifesta vointa de a continua activitatea acestuia din cadrul intreprinderi bla-bla. Daca doriti un standard, discutati cu un avocat care face Registrul Comertului. NU e un model oficial de astfel de declaratie, iei legea si o compui. Notarii merg pe modele din legi, anexe etc., or in cazul acesta nu cunosc sa existe, de aceea nu gasiti notar. Aveti grija la termen.
Ultima modificare: Joi, 10 Iulie 2025
Cabinet de avocat Liliana Grădinaru, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchidere ii MaraTeodora MaraTeodora Buna ziua, ce acte trebuiesc pentru a inchide un ii in cazul in care cel care a deschis acesta este decedat? Si care ar fi institutile la care trebuie anuntate? (vezi toată discuția)
Continuarea activitatii la o intreprindere individuala cu mostenitorii Margineanmonika Margineanmonika Buna seara, As avea nevoie de ajutor, incat nu primesc nicaieri informatiile pe care le caut. Tatal meu a decedat de 2 sapt. Avea o intreprindere ... (vezi toată discuția)
Inchidere i.i. iubiritza iubiritza Buna ziua. Plec in U.K. si doresc sa imi inchid firma. Am o I.I. Care sunt pasii si costurile pentru a face asta? Multumesc. (vezi toată discuția)