avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1572 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună ziua, am 52 de ani și am lucrat în grupa ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună ziua, am 52 de ani și am lucrat în grupa specială 33 ...

Bună ziua, am 52 de ani și am lucrat în grupa specială 33 de ani,am primit decizia de pensionare cu o suma la jumătate față de colegii mei ieșiți înainte de 1 Sept 2024.
Credeți că in instanță pot sa câștig aceasta diferență?
Colegii mei după recalculare s-a diminuat suma cu 2000 lei dar la mine a venit cu 4000 mai puțin.
Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Valpop , utilizator 17:28, 18 Iulie 2025
Diferenta dintre d-voastra si colegi este facuta de indicele de corectie de 1,41 de care ei au beneficiat, iar d-vostra, nu. Daca ati realizat acelasi numar de puncte, colegii vor sta pe loc pana ce ii veti ajunge d-voastra din urma.
Sansele din instanata sunt foarte aproape de ZERO.
Mulțumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! ați publicat luni, 15 ianuarie, articolul : "pensionarea ... Florina Baciu Florina Baciu Buna ziua! Ați publicat luni, 15 ianuarie, articolul : \"Pensionarea după munca în condiții grele: Ce prevede noua lege a pensiilor față de actuala ... (vezi toată discuția)
Stagiu total de cotizare realizat 46 ani 7 luni si 22 zile. in ... Bibi29 Bibi29 Stagiu total de cotizare realizat 46 ani 7 luni si 22 zile. In sistemul public din care. Conditii normale 19 ani si 27 zile. Grupa 2-a ( lg 3/ 1977) 10 ... (vezi toată discuția)
Pensionare la cerere alinaolaru alinaolaru Buna seara, As avea si eu o intrebare, daca se poate sa ma ajutati. Bunicul meu a iesit la pensie la cerere la varsta de 57 de ani, in anul 2000. Acum, i ... (vezi toată discuția)