avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1556 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Mai pot contesta o amenda luata in perioada de covid?
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Mai pot contesta o amenda luata in perioada de covid?

Mai pot contesta o amenda luata in perioada de covid?
Dacă nu v a fost comunicata și ați aflat de la Taxe și impozite locale teoretic se poate contesta,formula o cerere de repunere in termen etc.Intr o astfel de situație chiarvs trebui sa apelați la un av.Incepeti cu o consultație pt a vedea dacă mai sunteți în termen pt eventuale demersuri.(depinde cum,când,în ce mod ați aflat de existenta amenzii).
Ultima modificare: Sâmbătă, 12 Iulie 2025
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. am vandut masina in 08.08.2022 si s-a scos de la impozit ... danacorina danacorina Bunaziua. Am vandut masina in 08.08.2022 si s-a scos de la impozit in data de 09.08.2022, iar in 25.01.2023 s-a primit o amenda de parcare pe care nu am ... (vezi toată discuția)
Amenda pentru rovigneta 10vasile 10vasile In 2011 am facut un drum dus-intors(sambata-duminica) de la Bistrita la Piatra Fantanele(Castel Dracula) fara rovigneta. Dupa aproape doi ani mi-a venit o ... (vezi toată discuția)
Contestare amenda nejustificata SimoDuh SimoDuh Buna ziua. Tatal meu a descoperit zilele trecute la taxe si impozite ca are doua amenzi pe numele lui inregistrate in luna august 2012. Cand s-a interesat ... (vezi toată discuția)