avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1561 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am casa in lucru nu am facut inca actele pot sa ma ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am casa in lucru nu am facut inca actele pot sa ma racordez de ...

Am casa in lucru nu am facut inca actele pot sa ma racordez de la reteaua electrica cu o adeverinta de la primarie precum ca locul imi apartine si cu o declaratie data pe proprie raspundere va rog datimi un raspuns 11 iulie 2025 si numarul meu de telefon
0741419079
Cel mai recent răspuns: romibaro , utilizator 10:48, 11 Iulie 2025
da

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Racordare curent electric vipersoftpm vipersoftpm Buna ziua, Doresc sa achizitionez un teren in vederea construirii unui case. Terenul se afla intr-un cartier nou, pe singura strada care nu are curent ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, in anul 2010 am cumparat un teren de la primarie intr-un ... Nicoleta M. Nicoleta M. Buna ziua, In anul 2010 am cumparat un teren de la Primarie intr-un cartier nou, am solicitat sa ne fie introduse utilitatile, verbal am primit promisiuni ... (vezi toată discuția)
Racordarea unui imobil la reteaua de alimentare cu energie electrica cos75 cos75 Incerc de ani intregi sa racordez la reteaua de alimentare cu energie electrica o casa construita in Maramures. Initial, primaria a fost de acord sa ne ... (vezi toată discuția)