avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1483 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bunicul meu a predat o masina la fier vechi în 2017. ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bunicul meu a predat o masina la fier vechi în 2017. Anul acesta ...

Bunicul meu a predat o masina la fier vechi în 2017. Anul acesta a decedat..Masina apare la politie ca având certificatul suspendat începând cu anul 2019, de asemenea este încă înregistrată la taxe și impozite În actele lui am găsit doar contractul de vânzare cumpărare a masinii.in original. Nu am găsit cartea de identitate a mașinii și nici certificatul de inmatriculare Ce trebuie sa facă bunica acum pentru a radia masina și pentru a o scoate de la taxe și impozite. Mulțumesc!!!

Alte discuții în legătură

Radiere masina fara acte 2121969 2121969 Buna ziua, Am avut o masina dacia 1300 anul fabricatiei 1976. Am vandut-o in anul 2002 . Am dat toate actele masinii proprietarului la care am vandut-o. Eu nu ... (vezi toată discuția)
Cum scapam de impozitul pe o masina care nu mai este in stare de functionare? oania oania Tatal meu a decedat acum 3 ani. In urma lui a ramas o masina Dacia 1310 care nu mai este in stare de functionare. Ce trebuie sa faca mama mea ca sa nu mai ... (vezi toată discuția)
Radiere masina torokaty torokaty Am vindut o masina, cartea de identitate am pastrat, am dat numai talonul. De la cumparator nu am numai numarul de telefon, era vorba ca mergem la inceputul ... (vezi toată discuția)