avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1579 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua. Avem un student de la Facultatea Tehnica ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua. Avem un student de la Facultatea Tehnica care va face ...

Buna ziua. Avem un student de la Facultatea Tehnica care va face practica obligatorie la noi in perioada 14.07-25.07.25. Dupa aceasta practica, doreste in perioada 28.07-31.08.25 sa faca intership la noi, Nu am mai avut caz si nu stiu exact cum trebuie procedat, nu a specificat nici un numar de ore pe zi. Din ce am citit in lege, dorim sa-l renumeram cu jumatate din minim pe economie. Ce alti pasi trebuie sa facem ? Multumesc

Alte discuții în legătură

Inițiere programare gigel9105 gigel9105 Salut! Am o întrebare. Credeți ca pot găsi un loc de munca în programare , gen sa am un salariu de minim 3500 lei net, cu un contract de un an sau ceva ... (vezi toată discuția)
Practica studenti csillasz69 csillasz69 Am facut un contract cu o facultate pentru a efectua practica niste studenti la firma noastra.Trebuie sa le fac si contract de munca, trebuie sa le dau si ... (vezi toată discuția)
Practica studenti - facultatea de automatica si calculatoare cata_alex cata_alex Buna ziua, Numele meu este Catalin C. si sunt student la Facultatea de Automatica si Calculatoare. In urma cu cateva zile a venit domnul decan la un curs sa ... (vezi toată discuția)