avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1297 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Bună ziua! Doresc să închid un cont de la CEC BANK, ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Bună ziua! Doresc să închid un cont de la CEC BANK, dar este ...

Bună ziua!

Doresc să închid un cont de la CEC BANK,dar este grevat de poprire.Banca spune că nu pot închide contul,dar se percepe comision lunar Eu nu mai lucrez de o lună.Ce pot face?
Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 18:57, 12 Iulie 2025
1. contul fiind poprit, primul lucru ce-l puteti face a sa ridicati poprirea
2. mai puteti lasa situatia sau mearga ca pana acum.
Oricare va impovareaza mai putin.
Ultima modificare: Vineri, 11 Iulie 2025
adriandimitriu, utilizator
Eu nu mai lucrez la firma care-a pus sa deschid cont la CEC Bank.De ce ar trebui sa mai plătesc niste comisioane degeaba.La noul loc de muncă se va înființa alta poprire.Contul de la CEC nu îmiai folosește la nimic
dupa ce creditorul (sau executorul lui) va infiinta poprirea pe noul cont, ii veti putea solicita desfiintarea popririi de la CEC si apoi veti putea inchide contul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuz închidere cont IonitaEduard IonitaEduard Zilele trecute am făcut un credit de refinanţare prin care am achitat un credit ipotecar la CEC Bank. După definitivarea procedurilor necesare achitării, ... (vezi toată discuția)
Poprire cont bancar-care sunt pasii urmatori? animis31 animis31 Buna ziua! In 2007 am \\"achizitionat\\" un credit de la o banca, in euro. Dupa cateva luni nu am mai reusit sa platesc ratele, iar in 2008 banca m-a ... (vezi toată discuția)
Executare silita turelu turelu Bună seara. Am o problemă la care vă rog să mă ajutaţi. Sunt executat silit printr-o hotărâre judecătorească de către un BEJ pentru suma de 11.754 ... (vezi toată discuția)