avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1311 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, O persoana fara diploma de bacalaureat ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, O persoana fara diploma de bacalaureat poate sa incheie ...

Buna ziua,
O persoana fara diploma de bacalaureat, poate sa incheie un contract de voluntariat ca asistent medical cu un spital public? Mentionez ca persoana a finalizat învatamantul postliceal. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: vaspa , utilizator 15:49, 11 Iulie 2025
O persoana fara diploma de bacalaureat, poate sa incheie un contract de voluntariat .
Multumesc pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua!te poti angaja la primarie ca asistent medical scolar ... Ramonaa92 Ramonaa92 Buna ziua!Te poti angaja la primarie ca asistent medical scolar doar cu studii postliceale fara diploma de bacalaureat? (vezi toată discuția)
Studii medii folie folie Buna ziua. as dori si eu sa va adresez o intrebare cu privire la studii!Am terminat liceul fara diploma de bac, apoi am urmat scoala postliceeala cu diploma . ... (vezi toată discuția)
Studii medii? angizah angizah Va rog frumos dati-mi o solutie. Am o persoana care a absolvit 4 ani de liceu dar nu are diploma de bacalaureat .Are un certificat de absolvire a liceului ... (vezi toată discuția)