avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1482 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... bransament utilitati
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

bransament utilitati

Buna, pentru un nou bransament la utilitati (gaz, lumina) la un imobil care nu are intabulare , se poate doar pe baza succesiuni si a unui act de mostenitor? Mentionez ca este vorba de o casa cu etaj, mostenita de la parinti, racordata deja la utilitati (gaz si lumina) si a carui contract Eon VECHI va ramane la fratele meu, cu care impartim propietatea. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:41, 12 Iulie 2025
Bransamentul la utilitati (gaz, lumina) la un imobil care nu are intabulare , se poate doar pe baza succesiuni si a actului de mostenitor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act vanzare cumparare imobil cu clauza de uzulfruct viager asya asya am o intrebare ,pariinti mei mi-au facut act de vanzare cumparare pe locuinta cu clauza de uzulfruct viager,tatal a decedat acum 6 ani iar mama acum,cum schimb ... (vezi toată discuția)
Utilitati retea gaze si electricitate Georgeta2012 Georgeta2012 Buna ziua, Avem un teren pe care ne-am construit casa, toti proprietarii am fost \\"nevoiti\\" la cumparare sa lasam drum de acces de 9 m latime. Ideea e ca ... (vezi toată discuția)
Problema contor gaz - dezvoltator NicuGrimm NicuGrimm Salut, A mai fost pusa de cateva ori intrebarea aceasta, insa niciodata cu toate variabilele pe care le avem noi. Ideea este urmatoarea: Am cumparat un ... (vezi toată discuția)